Přejít na obsah

ÚSPĚCH ÚSTECKÝCH KARATISTŮ NA OLYMPIÁDĚ

Ústečtí karatisté zazářili na Olympiádě mládeže, která se konala v Českých Budějovicích. Tři svěřenci ousteckého karatistického klubu, vybraní Pardubickým svazem karate mezi osm nejlepších, si z této prestižní soutěže přivezli domů cenné medaile.

Radim Šebetka, Anna Fruhaufová a Jan Hruška ukázali své schopnosti v tvrdé konkurenci a dosáhli vynikajících výsledků. Radim Šebetka získal 2. místo v kategorii kata tým žáci, 3. místo v kumite žáci do 50 kg a 5. místo v kata žáci. Anna Fruhaufová obsadila 2. místo v kata tým žáci, 3. místo v kumite žákyně do 47 kg a 5. místo v kata žákyně. Jan Hruška přidal ke společnému úspěchu 3. místo v kata tým dorost a 9. místo v kumite dorost nad 60 kg.

Jedním z vrcholů této akce byla také historicky první nominace trenéra z ústeckého oddílu na Olympiádu mládeže. Luboš Felgr, který byl nominován jako trenér, mohl být přímo u úspěchu svých svěřenců a přispět k jejich skvělým výkonům.

Díky těmto úspěchům se náš kraj umístil na vynikajícím 4. místě v soutěži karate ze 14 krajů a potvrdil tak své místo mezi nejlepšími.

IMG5992
IMG6204
IMG6163
IMG6199