Přejít na obsah

STANOVISKO K PŘEDPRODEJI - ČTYŘI DOHODY

STANOVISKO K PŘEDPRODEJI VSTUPENEK NA PŘEDSTAVENÍ "ČTYŘI DOHODY"

Ve čtvrtek 3. listopad 2016 od 7 hodin probíhal v informačním centru města předprodej vstupenek na představení Jar. Duška Čtyři dohody.

Pořadatelem tohoto představení je spolek Spousti, který se dohodl na předprodeji vstupenek s ředitelem Klubcentra Karlem Pokorným prostřednictvím jejich prodejního systému.

Informační centrum je jedno z prodejních míst tohoto systému a obdrželo do předprodeje avizovaných 100 vstupenek.

Předprodej proběhl v informačním centru korektně zcela dle pokynů p. Kulhavého ze spolku Spousti, což bylo 6 vstupenek na osobu a po dvou vstupenkách pro obsluhu informačního centra (celkem 6 kusů).

Od 7 hodin bylo obslouženo v přímém předprodeji v informačním centru 15 osob. Zbývající 4 vstupenky, které zbyly na jednotlivá místa v sále, byly následně prodány zájemcům o sólo vstupenku.

Zcela nesouhlasíme s vyjádřením některých neuspokojených zájemců o vstupenky na adresu pracovnic informačního centra. Jejich reakce je nepatřičná, někdy vulgární a nezakládá se na skutečnostech. Předprodej zajistily pracovnice informačního centra přesně podle pokynů pořadatele.

Je zarážející, že když jsou vyprodané vstupenky v celostátních systémech předprodeje (např. TICKETART, TICKETSTREAM…), tak se nic neděje, zájemce to bere jako danou věc. Bohužel v místních komorních podmínkách jsou reakce jiné.

 

Bc. Kroulíková Zdenka

vedoucí oddělení

cestovního ruchu a propagace