Přejít na obsah

CHCETE SI PŮJČIT VÁNOČNÍ STÁNEK NA NÁMĚSTÍ?

Mírové náměstí opět ke konci roku ožije vánočními trhy. Město zakoupilo čtyři dřevěné stánky, které nabízí na období od 1. prosince do 23. prosince 2024 občanům k výpůjčce. Podmínkou je, že ve stáncích bude umožněn pouze prodej vánočního zboží a rukodělných výrobků. Město má již prodej občerstvení na celé období adventu smluvně zajištěné.

Vánoční stánky budou během prosincových dnů umístěny v horní části Mírového náměstí. Jde o dřevěné objekty o půdorysu dva krát dva metry s otevíracími okenicemi.

Zájemci o výpůjčku si mohou podat žádost, v níž je třeba uvést, o kolik stánků mají zájem, v jakém termínu a nutné je také specifikovat druh prodávaného zboží. Stánky si bude možné půjčit na celou dobu, ale i na určité dny od 1. do 23. prosince. Zboží je možné prodávat od 8 do 22 hodin, stanovena je však minimální prodejní doba, a to od 9 do 17 hodin.

Žádosti je třeba zaslat nejpozději do 11. listopadu 2024 na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo do datové schránky města.

Využijte tuto příležitost a nabídněte své produkty na vánočně vyzdobeném Mírovém náměstí!

 vánoční trhy