Přejít na obsah

STAVEBNÍ POZEMKY JDOU ZNOVU DO AUKCE

Hledáte místo pro váš nový domov? Město Ústí nad Orlicí znovu nabízí stavební pozemky formou elektronické aukce. Zájemci si mohou vybrat z 18 stavebních pozemků v lokalitě Nová Dukla a 1 stavební pozemek v katastrálním území Černovír u Ústí nad Orlicí. Aukce proběhne na aukčním portálu města https://aukce.muuo.cz.

Termín opakované dražby všech pozemků je stanoven na 23. října 2024 od 8.00 do 17.00 hodin. Zájemci se musí do aukce přihlásit, registrovat se v systému a složit jistotu ve výši 50 000 Kč nejpozději do 21. října 2024.

Podrobné podmínky aukce, aukční řád, vzor kupní smlouvy a formulář přihlášky jsou k dispozici na výše uvedeném portálu.

Pozemky na Nové Dukle mají výměru od 936 m2 do 1 634 m2, cena za m2 činí 3 400 Kč včetně DPH. Pozemky budou kompletně zasíťované, ať už jde o elektřinu, vodu, plyn, kabelovou televizi nebo kanalizaci. Zároveň zde město buduje novou technickou infrastrukturu: komunikace, chodníky nebo veřejné osvětlení. Pozemky proto budou k dispozici nejdříve během příštího roku. 

Pokud máte zájem o účast v aukci nebo potřebujete doplnit informace, neváhejte se na nás obrátit. Kontaktujte vedoucí majetkoprávního odboru Janu Konečnou, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 604 235 066.

dukla